LET OP ! i.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 6 september pas verwerkt na 2 oktober.

Betaalmethodes

Voor het veilig afrekenen in onze webshop, bieden wij de volgende betaalmethodes:

iDEAL (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

Een creditcard is een universeel betaalmiddel waarmee u achteraf betaalt. Dit is meteen het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van uw rekening wordt gehaald.

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders  bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank, online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.